Profielen en beoordelingen bekijken

Vernieuw op

uShip is een beoordeling-gedreven marktplaats, het is belangrijk dat u het profiel en de beoordelingen van een transporteur controleert voordat u boekt. Om een gebruikersprofiel te bekijken klikt u op hun gebruikersnaam of op de knop Profiel bekijken. Eenmaal daar wordt u voorzien van hun geschiedenis bij uShip.
In het profiel van de transporteur ziet u alle belangrijke informatie, zoals bedrijfsnaam, beoordelingsscore, informatie over hun bedrijf, licenties, registraties en aanbiedingen verzekeringen. Houd er rekening mee dat dit zelfgerapporteerde, en in veel gevallen, niet-geverifieerde informatie is. Dus zorg ervoor dat u alles wat u leest gaat controleren!

Onder de bedrijfspresentatie ziet u hun beoordelingen. Klik en lees door de drie tabbladen aan de onderkant van de profielpagina: Beoordelingen ontvangen, Beoordelingen gegeven, en Annuleringen. De beoordeling en het profiel van een transporteur controleren is de beste manier om te zien hoe ze hun werk in het verleden hebben uitgevoerd en kan een grote indicatie zijn van hoe ze in de toekomst zullen presteren.