Registreren bij uShip

Vernieuw op

U moet zich aanmelden als u een transportopdracht wilt boeken als een klant of een transporteur! Registreer gratis door hier te klikken. Selecteer type gebruiker en voer alle benodigde informatie in. U kunt direct aan de slag gaan door aan te melden via Facebook of met uw e-mailadres.

Gebruik uw echte naam en contactgegevens. We beloven dat we uw gegevens niet met anderen zullen delen die niets met de transacties te maken hebben!