Verlopen of geannuleerde biedingen

Vernieuw op

Transporteurs hebben de mogelijkheid om tijdens het plaatsen van een bod de vervaldata en vervaltijden in te stellen.

Standaard vervalt een bod 24 uur nadat uw opdracht eindigt. Een bod kan echter voor het einde van de veiling vervallen als een transporteur weet dat ze alleen gedurende een bepaalde tijd een transportopdracht kunnen boeken.

Indien u een bod van een transporteur gemist heeft, kunt u bij hen Een Bod Aanvragen. Klik op de gebruikersnaam om naar hun profielpagina te gaan en klik vervolgens op de gele knop Een bod Aanvragen om een aanvraag te versturen voor uw transportopdracht.