Prijs formaten

Vernieuw op

De prijs is één van de belangrijkste onderdelen bij uShip. Wij willen dat u een transport kunt laten uitvoeren voor een goede prijs. Bij het aanbieden van uw transportopdracht zult u indien beschikbaar eerst een schatting zien. U moet nog verder gaan met het proces om daadwerkelijk de prijzen te kunnen ontvangen. De 2 opties om de prijzen te ontvangen zijn:

Veiling

• Selecteer het vakje Prijzen aanvragen om prijzen van transporteurs te ontvangen
  • Meestal zullen de transporteurs binnen 24-48 uur beginnen met het plaatsen biedingen

Vaste prijs

• U kunt er ook voor kiezen om een vaste prijs in te stellen. Transporteurs kunnen alleen die prijs accepteren en geen bod plaatsen
  • Communiceer met de transporteurs via vraag en antwoord om te onderhandelen
  • Update uw prijs indien nodig en voltooi de boeking